Hoefje 29, 1733 AB Nieuwe Niedorp | Einsteinstraat 14c, 1821 BZ Alkmaar | Afspraken mogelijk op diverse locaties in Heerhugowaard & Alkmaar

Nieuws

17 februari 2022  |
Verzekeren  

Vanaf 1 juli 2022 dient er op iedere verdieping van je woning een rookmelder aanwezig te zijn. Deze rookmelderplicht was al ingevoerd voor nieuwbouwhuizen, maar vanaf deze datum gaat deze maatregel ook gelden voor bestaande bouw. Een belangrijk gegeven, want wat zijn eigenlijk de consequenties als je geen rookmelder ophangt? Is dit voor een verzekeraar een reden om bij een eventuele brand niet uit te keren? We leggen het je graag uit en geven je daarnaast tips in je zoektocht naar een geschikte rookmelder.

Lees verder
19 november 2021  |
Verzekeren  

In een periode waar alles duurder lijkt te worden is het natuurlijk prettig om ook eens een ander geluid te horen. De coöperatieve verzekeraar NH1816 is een verzekeraar zonder externe aandeelhouders en zij hebben dan ook geen belang bij winstmaximalisatie. Ze hebben de ruimte om premieverlagingen door te voeren voor het merendeel van hun verzekeringen, waar zowel bestaande als nieuwe verzekerden vanaf 1 december van profiteren.

Lees verder