Hoefje 29, 1733 AB Nieuwe Niedorp | Einsteinstraat 14c, 1821 BZ Alkmaar | Afspraken mogelijk op diverse locaties in Heerhugowaard & Alkmaar

Nieuws

Terug

Zorgpremies 2024 onder de loep

28 november 2023 |
Verzekeren, Hypotheken, 

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om de zorgpremies voor 2024 onder de loep te nemen. Bij W&Z! kijken we niet alleen naar de stijging in premies, maar vooral naar de kansen en slimme keuzes die je kunt maken om optimaal van je zorgverzekering te profiteren.

Aanvullende zorgverzekering
Dit is het moment om je huidige aanvullende verzekeringen te evalueren. Overweeg welke dekkingen je echt nodig hebt. Wellicht kun je een aanvullend pakket vinden dat beter bij je behoeften past en zo onnodige kosten vermijden.
 
Collectiviteitskorting
Ontdek de mogelijkheden voor collectiviteitskortingen op je aanvullende verzekering. Bij W&Z! helpen we je graag om de beste kortingen te vinden.
 
Zorgtoeslag
Met veranderingen in je persoonlijke situatie kan je recht hebben op zorgtoeslag. We helpen je graag bij het controleren of je in aanmerking komt voor deze financiële ondersteuning.
 
Tot slot kun je overwegen je eigen risico ter verhogen om daarmee de premie te verlagen. Daarnaast bieden de meeste verzekeraars premiekortingen als je ervoor kiest om de premie voor het hele jaar in één keer te betalen.
 
Bij W&Z! staan we niet alleen voor financieel advies, maar ook voor persoonlijke ondersteuning. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom streven we ernaar om samen met jou de meest geschikte oplossingen te vinden.
 
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Laten we samen kijken naar de kansen en slimme keuzes die 2024 te bieden heeft op het gebied van zorgverzekeringen.