Hoefje 29, 1733 AB Nieuwe Niedorp | Einsteinstraat 14c, 1821 BZ Alkmaar | Afspraken mogelijk op diverse locaties in Heerhugowaard & Alkmaar

Nieuws

Terug

Nieuwe collega Geert stelt zich voor

06 juni 2023 |
Algemeen nieuws, 

Mijn naam is Geert van Wonderen. Op 1 juni ben ik in dienst getreden als verzekeringsspecialist bij W&Z! hypotheken verzekeren. Ik heb 15 jaar ervaring met vrijwel alle verzekeraars en verzekeringsoplossingen en heb mezelf ontwikkeld tot een allround adviseur met kennis van zowel particuliere- als zakelijke verzekeringsoplossingen. Omdat ik inmiddels alle relevante werkzaamheden heb gedaan; Advies, Acceptatietrajecten en Schadeafwikkeling; beschouw ik mezelf als een deskundig Adviseur.

Het uitgangspunt van mijn dienstverlening is altijd gebaseerd op het volledig informeren en adviseren en ontzorgen van relaties. Naast het verzekeren van risico's in het Midden- en Kleinbedrijf is het begeleiden van de relaties in de Agrarische Sector mijn specialisme.

Samen de risico’s in kaart brengen, afwegen en berekenen, om zo tot een goede mix te komen voor de benodigde en gewenste verzekeringen. Korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn hierin belangrijk! Dit is ook één van de redenen geweest om voor W&Z! hypotheken verzekeren te kiezen.

Tijdens mijn eerste weken bij W&Z! ben ik warm ontvangen en hebben mijn collega’s mij geholpen op te starten. Wat me direct opvalt is de goede werksfeer en het commitment en doelgerichtheid om onze relaties te ontzorgen.

Ik woon samen met mijn vriendin Angela in ’t Veld. We hebben samen een dochter van 1,5 jaar. Als ik tijd over heb sport ik graag. Ik handbal bij VZV en loop of fiets graag een rondje. Reizen, varen en een lekker biertje op het terras drinken doe ik ook graag! Wilt u een keertje kennismaken of op kantoor langskomen? Belt u dan even? De koffie staat klaar!


Tot binnenkort!
Groet Geert